hit counter

Anaal neuken wil ik wel eens proberen.

Ik wil echt wel even wat anders, de seks in mijn relatie is echt altijd hetzelfde en ook zo standaard en op een gegeven moment je daar gewoonweg niet meer van. Ik wil nu in contact komen met iemand die weet van aanpakken en alles uit de kast haalt zodat ik daar ook wat ervaring in kan krijgen.

anaal neuken lijkt me echt kicken, pijn maar fijn

Laat jij mij die extremere manier van seks zien? Ik sta echt overal voor open dus inhouden hoeft niet, buiten neuken in het openbaar,  plas sex mischien wel eens proberen een beetje bondage en sm, en zeker anaal neuken. ik wil het allemaal wel een keer doen en als jij daar voor open staat wie weet doen we het dan nog wel meermaals in combinatie?

42 jarige nederlandse dame uit Luik zoekt eerlijke man voor passievolle relatie

milf neuken Over mij: Oorspronkelijk kom ik uit Nederland, maar ik ben jaren geleden met mijn ouders verhuis naar Parijs en daarna naar Belgie. Het belgisch/Franse accent zit er ook heel erg in bij mij. Ik ben dol op Parijs, het is de stad van mijn dromen en liefde. Helaas ben ik 4 jaar geleden mijn liefde verloren aan een zwaar auto ongeval.

Over jou: Ik was eerst niet zozeer op zoek naar een nieuwe liefde dan een nieuwe kennis, maar hoe langer ik alleen ben, hoe meer ik verlang naar passie, warmte en romantiek. Ik wil je niet meteen afschrikken met liefdesverklaringen, maar uiteindelijk zou ik graag een relatie willen hebben en niet alleen een date voor 1 keer. Eerlijk, passievol en oprecht... je houdt van wijn en heerlijk frans eten en desserts. lief en spontaan, sterk qua karakter en humor. Je bent teder en rustgevend in bed, en niet egocentrisch
Stuur een privebericht!Stuur een privébericht

Gepost door gratis sexcontact advertenties in contact luik, flirten en chatten, gezellige daten, rijpe dame zoekt, Vrouw zoekt man | Commentaren (3) |