hit counter

Blonde meid uit Mechelen zoekt lieve jongen tegen de verveling.

lange blonde meid wil dateHey! :) Hallo iedereen. letterljk en figuurlijk bereen hier! Een vriendinnetje van me raadde me deze site aan omdat hier wel leuke jongens te vinden zouden zijn! Ben dus heel nieuwsgierig als jonge meid, om hier misschien toch een jongen t vinden om samen wat leuke dingen te doen en pleziertjes te beleven.. Ik verveel me namelijk heel veel, want hier bij ons in Mechelen (Antwerpen) valt niet zo veel te beleven, en als meisje alleen hier buiten komen kan ik je ook niet echt aanraden.. Ben jij de leuke jongen die me wil vergezellen?
 
Zoals de meeste meisjes van mijn leeftijd, ben nu net 19 jaar geworden, hou ik van zwemmen, fietsen, winkelen en uitgaan natuurlijk (als ik erna mag uitslapen!) een jonge meid als ik moet zoveel mogelijk genieten van het leven, moet me nog geen zorgen maken over werk, rekeningen en andere verplichtingen.. Enkel pleziertjes! Ben nu een jonge meid, slank, met lange blonde haren en blauwe ogen, iedere jongens droom! Dus ben hier heel eenvoudig op zoek naar een leuke jongen die ook graag plezier maakt, misschien wat de zelfde hobby's heeft en in de buurt van Mechelen woont? (Of in het bezit is van een auto en de moeite wil doen me als eens op te pikken!) Uiterlijk doet er niet echt toe, mij maakt het echt niet uit hoe je eruit ziet, als je maar een gezellige gast bent die houd van plezier maken en die mij uit de verveling wil komen redden! Samen eens gaan winkelen of fietsen, misschien eens naar plankendael, grappig naar dieren gaan kijken.. Allerlei pleziertjes dus, samen met deze jonge meid..
 
Ziet er iemand van jullie dat wel zitten? Liefst wel een leuke jongen van ongeveer mijn leeftijd, mag iets jonger of iets ouder zijn, maar niet echt een man van 30 ofzo :-p Ben benieuwd of mijn vriendin gelijk heeft of ik verder moet blijven zoeken en me vervelen.. Help me aub!? 

Commentaren

Hey
Ben een 28 jarige jongen uit leuven!
Ik wil je wel eens oppikken voor iets leuks te doen.
Villem2009@hotmail.com

Gepost door: Willem | 09-05-15

Reageren op dit commentaar

ik ben 19, heb een auto en kom uit de buurt van mechelen :) en samen eens winkelen of naar plankendael lijkt me kei tof :D

Gepost door: jonas | 09-05-15

Reageren op dit commentaar

Hey,

ik ben een 20 jarige jongen die op kot zit in Leuven. Ik wil zeker eens met jou gaan fietsen, winkelen of andere leuke dingen doen :)

Gepost door: Dieter | 13-05-15

Reageren op dit commentaar

Hallo, ben 19 jarige en heb zoals de meeste hier een auto ;)
heb ook werk in de bouwsector én woon alleen . Ik woon op een half uurtje van mechelen dus dat is al geen probleem

flappie69@hotmail.com

Gepost door: jordy | 16-05-15

Reageren op dit commentaar

Hallo,
ik ben jongen 19 jaar en woon op 20 minuten van mechelen (stad). En kom regelmatig in mechelen.
ik heb veel tijd om samen met jouw iets te gaan doen.
interesse: rafkeuh.1996@gmail.com

Gepost door: raf | 18-05-15

Reageren op dit commentaar

20 jarige jongen uit antwerpen
Email: hacker.boy1234@hotmail.com

Gepost door: john | 18-05-15

Reageren op dit commentaar

Moest je ooit toch eens zin hebben in iets ouder, laat het me weten. Ik kan wel hele leuke dingen doen samen met je. Heb al verschillende meisjes gehad nu, die geen jongere gastjes meer willen.
Je moet het zelf weten, geen verplichtingen bij mij

dynamite69@telenet.be

Gepost door: Steven | 18-05-15

Reageren op dit commentaar

Hey sms me ik heb ook whats app kunnen we kennis maken en wie weet wat nog allemaal 0476 74 75 87

Gepost door: Bart | 19-05-15

Reageren op dit commentaar

Hey, wil ge wat plezier, ik weet wel een manier ;)

Gepost door: armand | 21-05-15

Reageren op dit commentaar

Ey lieverd je ziet er prachtig uit ik wil u wel komen halen voor iets leuks te doen wat denk je laat maar iets weten !! Xx 0468157635

Gepost door: N | 18-06-15

Reageren op dit commentaar

Hey, ik ben een succesvolle gast van 20 jaar (sportief gebouwde lichaam) van mechelen met zelfs een sportieve auto ipv van een normale. dus als je intresse hebt laat maar weten op het email: mk004@hotmail.be

xx

Gepost door: Matt | 24-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.