hit counter

DJ MILF zoekt mannen die willen mee feesten!

milf zoekt sex

Hallo gasten! Weten jullie al wat je gaat doen dit weekend? Zie jij een wild feestje wel zitten en hou je er ook van om door te gaan tot de vroegen uurtjes? Feesten en beesten lol! Ik ben parttime DJ op feesten en fuiven en breng maar al te graag wat supporters mee, lijkt je dat wel iets? Of fuif je gewoon mee met mij, als wilde MILF, tot 's morgens ...
 
Zal me een beetje beter voorstellen, dat je zeker niet zomaar met een wild vreemde de deur uit gaat haha; Mijn (profiel)naam is Ssteffie, ben een wilde vlotte en joviale Belgische vrouw van eind de 30 (klinkt beter dan 39 jaar) en zoals je kan zien op mijn geslaagde profielfoto, ben ik een slanke MILF met blonde lange haren en grijze ogen, de foto is ook getrokken op DE plaats waar ik me thuis voel.. De dansvloer ofwel voor of achter mijn draaitafels. Ik doe dit eigenlijk als hobby maar het neemt wel heel veel van mijn tijd in.. Ik hou nu eenmaal van feesten, ben echt een wilde MILF, een echt beest en zoek een leuke jeugdige man die ook wel wat van feesten weet ;-)
 
Kan jij een fuivende, wilde MILF de baas? Doe gerust goed mee, ik heb niet liever.. Ik heb helemaal geen zin om met terug te settelen, been there, done that.. We willen vooruit, genieten van het leven, vrij en wild zijn. Dus je moet niet bang zijn dat ik het rustig aan wil doen en beginnen met een zekere en vaste relatie. NEE! Ben een wilde MILF en amuseer me zeker, er kan gewoon altijd nog iemand bij! Ben jij mijn fuifbeest?

Commentaren

Hej ben jongen van 22 , ik wil wel :$ 0479090451

Gepost door: Jonas | 14-08-14

Reageren op dit commentaar

Heey, ik ben en student van 21 en wil u wel beter leren kenne :)

Gepost door: kol | 18-08-14

Reageren op dit commentaar

Bel mij 0489767744

Gepost door: EDUARD | 15-11-14

Reageren op dit commentaar

Hey, ik kom den 13de naar belgie en wil ng is den fuive op zen belgisch! Ben 24j oud en zal in leuven zijn en omgeving diest.
Contacteer mij op kevinlazot@hotmail.com

Gepost door: Kevin | 03-01-15

Reageren op dit commentaar

hey ben je nog steed opzoek naar een sexdate? ik bn man 26 uit wetteren 1m78 78kg vraag naar foto lust graag een lijntje speed waardoor ik zo geil loop dat ik bijna de muren van op loop hoppelijk tot snel

Gepost door: michael | 20-02-15

Reageren op dit commentaar

Helaba Ssteffie,


zoek jij nog iemand die met jou wat wild woen? Mail me gauw,


Thomas

Gepost door: Thomas | 05-05-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.